Portretten in de studio

Iedereen geniet van een portret.

Van foto’s van de mensen die ze graag zien, mensen die ze liefhebben,

mensen die ze missen, mensen die ze graag zien.

Het is heerlijk om een portret te krijgen,

het is fijn om een mooi portret te geven.

En het is ook erg leuk om samen een portret te maken.

In een ontspannen sessie komen we samen tot het mooiste resultaat!

Prijs portret in de studio

  • Portretsessie in mijn studio
  • Kleine portretboekjes met 12 bewerkte foto’s
  • Sessie in de studio om de foto’s groot te zien
  • De 12 foto’s digitaal voor social media gebruik (met kleine handtekening)
  • Voucher voor 40×60 vergroting of hoogwaardig werk aan de muur twv €50,-

€189,-

Wat mag je verwachten

Voor de sessie hebben we telefonisch of per mail contact. Wat is de gelegenheid voor het maken van het portret? Ook krijgen jullie wat tips waar rekening mee te houden bij het uitzoeken van kleding.

Bij de portretsessie in de studio is er uitgebreid de tijd. In mijn studio staan de sessies niet om het half uur gepland. Zo is er de ruimte om samen tot een perfect resultaat te komen.

Na de sessie kies ik als fotograaf de beste foto’s uit de sessie uit. Deze worden al volledig nabewerkt. Jullie hoeven dus niet te kiezen uit niet bewerkte portretten die eigenlijk nog niet af zijn.

Jullie worden uitgenodigd in de studio om de foto’s in groot formaat te bekijken. We werken toe naar een portret wat groot aan de muur komt te hangen dus is het goed om ze ook groot te zien.

Na deze sessie krijgen jullie portretboekjes met afdrukken van de portretten. Het is goed om de foto’s als afdruk te zien, dat benadert beter het uiteindelijke resultaat aan de muur.

Jullie kiezen het portret uit wat jullie graag vergroot willen hebben. Geen sessie om te proberen jullie meer foto’s te laten bestellen, al is dat natuurlijk altijd mogelijk. We gaan in eerste instantie voor dat ene werk aan de muur.

Van dit portret kunnen we een mooie afdruk maken op professioneel hoogwaardig papier. Alles wat dan nog nodig is, een mooie lijst om deze foto in lijsten. Maar er wordt vaker voor gekozen om de voucher te gebruiken op bijvoorbeeld aluminium dibond, of geprint op hout. Als jullie de foto’s groot komen bekijken kunnen jullie alle mogelijkheden zien.

Jullie portret wordt perfect op maat, kleur en scherpte gebracht voor de gekozen vergroting

Voor de dibond, hout of andere mogelijkheden om het portret te vervaardigen wordt gebruik gemaakt van de beste aanbieders in binnen- en buitenland. Om een voorbeeld te geven, er wordt vaak gekozen voor het eigentijdse dibond achter acrylglas. In 50x50cm is de prijs dan €120,- na inleveren van de voucher. Het duurt ongeveer 10 dagen voor zo’n werk in huis is, afhankelijk van de aanbieder.

Close Menu