Over Mij

‘Met een foto kun je het verhaal vertellen, de boodschap overbrengen zoals jij dat wil’

Hoe krachtig een foto kawebportretrobn zijn, hoeveel verschil het juiste beeld kan maken, daar kwam ik zo’n 20 jaar geleden al achter toen ik mijn eerste opdrachten kreeg. Ik kijk graag naar hoe mensen zich gedragen, hoe dat gedrag weer ander gedrag veroorzaakt, hoe dat in beeld gebracht kan worden. En ik weet hoe dit gestuurd kan worden om het gewenste effect te krijgen. Ook in één portret.

Jij zoekt een fotograaf omdat je iets te vertellen hebt of iets als herinnering wilt vast laten leggen. Ik hou van fotografie en heb de ervaring om dat verhaal, die herinnering in beeld om te zetten. Maar we doen het samen.

Zoek je iemand die snel even binnen loopt om een foto te maken? Zoek verder, ik ben niet jouw fotograaf. Vind je het niet erg om even een paar minuten extra te investeren, wat meer info te geven, samen na te denken over waar een foto voor dient?

Bel me!

…..als je een profielfoto nodig hebt die de juiste doelgroep aanspreekt.

…..als je een evenement, feest of open dag organiseert en je het bereik en effect met foto’s groter wilt laten zijn dan alleen die dag of dat moment.

…..als jullie de belangrijkste dag in je leven willen laten vast leggen op een manier waar jullie jezelf in herkennen en toch ook verrast willen worden.

…..als je een fantastisch portret aan de muur wil waar je nooit op raakt uitgekeken.

Niet altijd fotograaf

Bel me. Of mail me, want ik zal niet altijd opnemen. Bijvoorbeeld niet als ik met ‘mijn’ klanten bezig ben. En ook ben ik niet altijd fotograaf. Soms sta ik op het schoolplein of speel met onze kinderen, soms ben ik samen met mijn vrouw of in gesprek met vrienden. Soms ben ik  aan het hardlopen of mediteren. Soms heb ik gewoon de muziek wat te hard staan.

En toch, mijn identiteit bestaat uit fotograferen. Alle andere woorden die op mij kunnen worden geplakt – Man, vader, Brabander, Nederlander, hardloper (wandelaar), muziekliefhebber, koffiedrinker – vallen in het niet bij dat ene woord ‘Fotograaf’.

Wil je nog meer weten? Volg me op twitter. En ik ga bloggen op deze site. Heus.

Rob.

Dupho lid

 

 

ING bank: 5422763 | IBAN: NL67 INGB 0005 4227 63 | BIC: INGBNL2A

Kamer van Koophandel: 14077393       |      BTW: NL 1507 69 611 B01