Profielfoto Zakelijk Portret

Profielfoto Zakelijk Portret voor website, LinkedIn, Facebook, Intranet,…

 

Iedereen heeft een goede profielfoto of zakelijk portret nodig en ik help je daar graag mee. Dat kan natuurlijk in de studio. Vaak worden bedrijfsportretten ook gemaakt op locatie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om van alle medewerkers van een bedrijf een goed portret te maken voor internet of intranet. Met bij mobiele studio bezoek ik graag het bedrijf om dit zo mooi  en efficiënt mogelijk te doen! Een zakelijk portret maak ik ook voor magazines, bij interviews, voor interne communicatie, PR en andere publicaties.

Zakelijke Profielfoto Studio € 85,- (excl. BTW)

Natuurlijk wilt u goed overkomen op uw LinkedIn pagina en op uw website. Een professioneel zakelijke profielfoto is hiervoor erg belangrijk, het is vaak de eerste indruk die een klant van u krijgt. En het kost u slechts drie kwartier!

Eerste bespreken we kort wat er past bij u en uw organisatie of branche. Daarna maken we in een korte sessie een serie foto’s in dezelfde kleding en met een lichte achtergrond.

U krijgt 3 foto’s toegestuurd. Deze zijn licht geretoucheerd en vrij te gebruiken voor uw LinkedIn en social media profielen en op de website van uw organisatie.

 

 

Zakelijke Fotoshoot Studio € 150,- (excl. BTW)

Niet alleen voor LinkedIn en websites zijn foto’s belangrijk. Wordt u gevraagd een lezing of praatje te geven of verschijnt er een interview met u in een blad of online? Vaak wordt gevraag of heeft u zelf een foto kunt aanleveren. Deze foto gaat door veel mensen gezien worden en mag best wat spannender zijn dan een profielfoto.

In een fotosessie van 1,5 uur maken we diverse foto’s met meerdere sets kleding (kleurrijk of donker) en achtergronden. Na de sessie krijgt u  6 foto’s met lichte retouche die vrij te gebruiken zijn. U heeft dus een mooie set op voorraad voor als u gevraagd wordt een foto te sturen!

 

 

Zakelijke Fotoshoot Locatie € 275,- (excl. BTW)

De omgeving waarin een foto gemaakt wordt, de achtergrond, voegt vaak veel toe aan de beleving. Een zakelijke omgeving, uw eigen organisatie zorgt voor een professionele uitstraling en herkenning van uw bedrijf. Een redactioneel portret voor bij interviews profiteert hier maximaal van. U krijgt dezelfde voordelen als bij een zakelijk fotoshoot in de studio, dus ook 6 foto’s met lichte retouche die vrij te gebruiken zijn. Met deze sessie zullen we zo’n 2 uur bezig zijn. Op uw locatie dus zonder reistijd.

 

 

Zakelijke profielfoto’s medewerkers op locatie € 19,50 p.p. (excl. BTW)

Uw medewerkers gefotografeerd zonder dat hiervoor al uw medewerkers uren weg zijn? Laat ze professioneel fotograferen bij u op de zaak! Per medewerker kost dit weinig tijd en u heeft wel een goede portretten van iedereen in dezelfde stijl.

De mobiele studio wordt op uw locatie opgebouwd. Van minimaal 10 medewerkers krijgt u 2 foto’s per medewerker met lichte retouche en de foto’s zijn en vrij te gebruiken voor de LinkedIn en social media profielen en op de website van uw organisatie