GMBV

Waarom Google Maps Business View
Geef uw klanten een perfecte impressie
Wat heeft u nodig?
Deze bedrijven gingen u voor

Waarom Google Maps Business View?

 

Waarom adverteren ondernemers? Waarom besteden ondernemers veel tijd aan social media om hun bedrijf onder de aandacht te brengen? De vraag hoeft niet eens beantwoord.

Een klant zoekt een product, dienst of bedrijf op internet op pc, tablet of smartphone. Een heleboel ‘hits’ volgen, pagina’s lang.  U wilt op de eerste pagina’s staan en u onderscheiden van uw concurrenten.

De nummer één zoekmachine is Google en deze geeft ook een Knowledge Graph weer rechts van de zoekresultaten (kijk bij de rode pijl op de afbeelding hieronder). Probeert u het ook eens voor uw bedrijf? Hier kunt u uw klant de mogelijkheid geven direct virtueel in uw zaak rond te lopen en zo te zien dat u echt de moeite van het bezoeken waard bent!

googlezoeken

 

Met Google Maps Business View wordt uw zichtbaarheid in Google verhoogd en wordt uw bedrijf gepresenteerd op een manier die de aandacht trekt. Profiteer van de technologie die Google biedt.

Daarnaast is de Business View ook makkelijk te gebruiken op andere Social Media zoals Facebook of uw eigen website. Gratis. Stel u eens voor, niet alleen het kaartje op uw website ‘hier zitten wij’ maar direct de uitnodiging om binnen te kijken! Hoe dat eruit ziet? Nou, zo bijvoorbeeld:

Nieuwe klanten zullen u vinden. Ze zullen een met Google Maps Business View een betere, positieve indruk van uw bedrijf krijgen. Maar ook bestaande klanten zullen u zien als innovatief bedrijf.

 

U hoeft hier zelf geen tijd in te investeren. De Business View wordt GRATIS geplaatst op uw Google+ Local Place.

 • Verhoog uw zichtbaarheid
 • Direct in Google Zoekmachine
 • Direct in Google Maps
 • Direct in Google Streetview (meestal mogelijk)
 • Direct in Google+ lokaal
 • Direct in Google Places
 • Werkt op elk apparaat
 • Gebruik in Facebook & Twitter
 • Gebruik op uw eigen site
 • Eenmalige investering, geen abonnement of jaarlijkse kosten

Geef uw klanten een perfecte impressie van uw bedrijf

 

Met Google Maps Business View komt  uw bedrijf tot leven voor de bezoeker. In een virtuele, interactieve tour met panorama’s van 360 graden bij u rondwandelen, uw interieur verkennen en interactief omgaan met uw bedrijf. Klanten kunnen uw bedrijf nu 7 dagen in de week, 24 uur per dag ervaren alsof ze er echt zijn binnengestapt.

Help uw klanten te beslissen bij u te gaan winkelen, dineren of overnachten of uw attractie te bezoeken.

 

googlemaps

 

Wat heeft u nodig?

 

 1. Een Google+ Local of Places Pagina

In de meeste gevallen heeft Google deze al voor u gemaakt. Los van de Google Maps Business View is het verstandig om deze pagina te verifiëren, Google vertelt uw klanten hiermee uw adres en openingstijden.

 1. Een Google Vertrouwde Fotograaf: Rob van Hoorn, door Google getraind en gecertificeerdvertrouwde-fotograaf150

Maak nu een afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken, stuur een mail

 1. Een beetje voorbereiding

Natuurlijk wilt u dat uw bedrijf zo goed mogelijk weergegeven wordt. Zorg dat uw bedrijf zowel binnen als buiten in goed presenteerbare staat is. Samen met u wordt ervoor gezorgd dat u uw online klanten blijft boeien als ze uw bedrijf verkennen, of door het interieur wandelen.

 1. Uitvoering

Een shoot duurt zo’n 1 tot 3 uur. Het is niet nodig uw bedrijf te sluiten voor klanten. Daar waar noodzakelijk worden gezichten, kentekenplaten of delen van foto’s waarop gevoelige informatie zichtbaar is vervaagd. Uw klanten worden geïnformeerd over de shoot.

 1. Uw Google Maps Business View op internet

Uw Business View wordt binnen een paar dagen op internet gezet. Google zal de kwaliteit bekijken en daarna kan uw bedrijf door de hele wereld virtueel bezocht worden.

 

Deze bedrijven gingen u voor

Een aantal voorbeelden van diverse bedrijven die al hebben gekozen voor een Google Maps Business View:

De Beente Fietsen en Scooters:

Intratuin Maastricht:

Parketreus Heerlen:

Anytime Fitness Vaals:

Tim Vastgoed Maastricht:

Garage Bèr Meertens B.V. Gronsveld: